service

Redan servicekund

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

servicekund.jpg

Underhållsavtal
Med ett underhållsavtal kan du känna dig trygg med din utrustning och dess funktion.
Kontinuerliga kontroller av all din apparatur gör att du kan lita på att utrustningen gör det den ska. Utrustningen kommer till sin fulla rätt med förebyggande underhåll som också ökar dess livslängd.

Med regelbundna kontroller, minst en gång per år, är det lätt att fortlöpande reglera mindre fel och förebygga större reparationsbehov. Avtalet anpassas för just ditt behov, antingen kan du skicka in en lista på de produkter som behöver kontrolleras eller så kommer en av våra servicetekniker till dig och gör en inventering av behovet tillsammans med dig. Du behöver således aldrig betala för mer än du behöver.

Vi kan utföra kontroller och reparation av all utrustning som säljs av LabRum, men även annan utrustning från andra leverantörer. Avtalet löper vanligtvis mellan ett till tre år och är i enlighet med LABU12.

I avtalet ingår:
• Regelbunden kontroll på varje produkt. Hur ofta produkterna behöver kontrolleras kan du bestämma tillsammans med våra kunniga servicetekniker.
• Labrum håller koll på när kontrollen ska utföras. Du behöver inte komma ihåg kontrolldatumen utan blir kontaktad direkt av serviceteknikern när det är dags.
• Alla verktyg och instrument som används för kontrollen har giltiga kalibreringsprotokoll som utfärdas av tredje part.
• Du får kontrollprotokoll efter varje utfärdad kontroll.
• Om du behöver akutservice får du 10% rabatt på reparationen när du har ett underhållsavtal.