service

Vår service säkrar driften och skyddar investeringen

Utökat servicesamarbete

Vi har som ett led i att förbättra vår service till er valt att samarbeta med våra systerbolag för att kunna ha en snabb och proffsig service till er. Beroende på vilken utrustning du behöver service till så beställer du genom:

  • Gäller det inkubatorer & klimatskåp så går vår service och reservdelsförsäljning genom vårt systerbolag Hettich, anmäl i så fall in genom Info Hettichlabinstrument AB Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt 08 - 752 00 40

  • Gäller det kylar och frysar så går service och reservdelsförsäljning genom vårt systerbolag Tillquist genom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt 08-479 39 00 alt:

  • Gäller det övriga produkter:  

  • Då är det här genom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som gäller.

För snabb service, ange info om vilken utrustning (inklusive serienumret) som det gäller.

Välkommen till service genom LabRum / ADDvise-koncernen!

Vi kan erbjuda två olika sorters serviceavtal beroende på ditt behov, Underhållsavtal respektive Fullserviceavtal. Självklart erbjuder vi också akut service.

Klicka på respektive knapp för mer information

akutservice.jpg

servicekund.jpg

onskar_avtal.jpg