service

Önskar serviceavtal

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

onskar_avtal.jpg

Fullserviceavtal
Med ett fullserviceavtal täcker du upp för alla möjliga oväntade händelser.
Ett fullserviceavtal är ett helhetsåtagande från vår sida. I avtalet ingår inte bara regelbundna kontroller utan även reparation och teknisk service vid behov.
Det här avtalet passar ackrediterade laboratorium som vill ha definierade kostnader. Eftersom det är helt fria besök behöver du aldrig oroa dig för att servicekostnaderna ska skena iväg. Självklart skräddarsys avtalet efter dina behov, du behöver aldrig betala för mer än du har behov av. Dessutom ingår installation och initial kontroll varje gång du köper en ny produkt.

Avtalen löper vanligtvis mellan ett till tre år och är i enlighet med LABU12. Att teckna ett fullserviceavtal på ditt ackrediterade lab innebär i princip en funktionsgaranti på all din utrustning, så att du kan fokusera på ditt arbete istället för att ägna tid åt reparationer och felanmälningar. Fullserviceavtalen kan även tecknas för hela laboratorium. Då behöver du endast ett telefonnummer för att snabbt lösa eventuella problem, vad de än må vara.

I avtalet ingår:
• Förebyggande underhåll och akutservice ingår samt övriga kostnader som kan uppstå ingår, det enda som tillkommer är ev. reservdelar.
• Regelbunden kontroll på varje produkt. Hur ofta produkterna behöver kontrolleras kan du bestämma tillsammans med våra kunniga servicetekniker.
• LabRum håller koll på när kontrollen ska utföras. Du behöver inte komma ihåg kontrolldatumen utan blir kontaktad direkt av serviceteknikern när det är dags.
• Alla verktyg och instrument som används för kontrollen har giltiga kalibreringsprotokoll som utfärdas av en tredje part.
• Du får kontrollprotokoll efter varje utfärdad kontroll
• Fria besök för reparation eller teknisk service
• Gratis installation och kontroll av nyinköpta produkter när det tecknas fullserviceavtal för även dessa.