images/Jobb_bild6.jpg

Säljare Laboratorieinredning & Skyddsventilation

Marie Svensson, 2023-04-24

Har du erfarenhet och teknisk kunskap av att skapa funktionella och säkra lösningar i form av inredningar och skyddsventilerade arbetsplatser för laboratorium?

Tjänstebeskrivning

Nu söker vi en driven, tekniskt kunnig och initiativrik säljare med ansvar för försäljning av laboratorieinredningar & skyddsventilerade produkter för laboratorium. Tjänsten innebär att du hjälper kunder att hitta rätt standardlösningar och/eller skräddarsydda lösningar avseende inredning & skyddsventilation. Kunderna är verksamma inom skola, sjukhus, läkemedel, industri och privata lab. inom forskning och kvalitetskontroll.

Du kommer in tidigt i projekten och hjälper våra kunder med tekniska lösningar, råd för genomförandet av projekten och arbetar fram offerter. Kundbesök görs på plats hos våra kunder, men en stor del av kundkontakten sker digitalt via telefon och mejl. Du tar fram lämpliga lösningar för varje kunds specifika behov men även med att kalkylera på färdiga handlingar.

Rollen innebär mycket självständigt arbete, men du kommer att ingå i ett team som består av produktchef och CAD ritare. Du har också stöd från operativa avdelning som hanterar ordrar. Rollen innebär varierande arbete, där varje projekt är unikt i sin utformning, och passar därför dig som trivs med den typen av arbetssätt samt är lösningsorienterad, noggrann och serviceinriktad.

Tjänsten är i Stockholm eller Hässleholm beroende på den sökandes geografiska plats

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med kombinationen av tekniskt intresse och erfarenhet gällande försäljning av inredningar & skyddsventilerade arbetsplatser till laborativ verksamhet men även kopplad till fast inredning som t.ex. köksinredning, sjukhusinredning, butiksinredning, skolinredning eller liknande.

Goda kunskaper i att kalkylera, uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av upphandlingar är meriterande.

B-körkort krävs för genomförande av kundbesök.

Har du kunskap inom skyddsventilation eller generell ventilationsteknik så är det mycket positivt.

Som person är du självgående, drivs av affärer och att göra kunder nöjda. Du är lösningsorienterad och styr kunden till rätt val. Du skapar förtroende och blir kundens stöd genom hela projektet.

Vi hoppas att du precis som vi är en relationsbyggare som värdesätter långsiktiga kundrelationer.

Vi erbjuder

Ett stimulerande mångsidigt arbete både tillsammans med vårt positiva team som självständigt, där vi skapar säkra och utvecklande arbetsmiljöer för våra kunder. Vi har högt i tak, bra företagskultur och trevlig atmosfär på våra arbetsplatser.

Vi har en förmånlig pensionsplan, friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring och möjligheten att arbeta hemma.

Om LabRum

KEBO Inredning / LabRum utrustning är ett av Sveriges ledande företag inom laboratorieinredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation. Med över 40 års erfarenhet hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens lab. Vi erbjuder kompletta lösningar från rådgivning via projektering och installation som både innefattar inredningar och teknisk utrustning. Vi ingår i ADDvise-koncernen, och du hittar mer info om oss här: http://www.labrum.se och https://www.addvisegroup.se/om-addvise/

 Ansökan

Vill ni veta mer om tjänsten och oss så kontakta VD Joakim Svensson, Mobil: +46 730 38 95 50 Välkommen in med din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.